fbpx

Yritys

Kemso lyhyesti

Kemso on vuonna 2013 kemian ammattilaisten perustama yritys, tavoitteenaan kehittää kestävämpiä vaihtoehtoja paperi- ja selluteollisuudelle. Tiimiimme kuuluu kemian, paperin päällystysteknologian ja painotekniikan asiantuntijoita. Tuotevalikoimamme koostuu paperinpäällystysaineiden lisäksi mm. erilaisista pesuaineista. Kemso palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti.

Vuodesta 2015 alkaen olemme keskittyneet pääpainoisesti vesidispersiobarriereihin ja luoneet ratkaisuja muovittomalle tulevaisuudelle.

Muoviton tulevaisuus!

Perinteinen polyetyleeni- ja polypropyleenimuovi (PE, PP) ovat eilisen ratkaisuja. Pyrimme korvaamaan perinteiset muovit ympäristöystävällisemmillä, kierrätettävillä, pulpperoitavilla ja kompostoituvilla ratkaisuillamme.

Ei kestäville jätteille!

Jätteiden paikka ei ole luonnossa.  Haluamme varmistaa, että  paperi- tai kartonkijäte hajoaa,  eikä jää maaperään tuleville sukupolville. Kehittämämme ratkaisut ovat kierrätettäviä ja kompostoituvia.  

Kemso maailmalla

Suuri osa käsittelemättömistä jätteistä päätyy valtameriin. Haluamme olla osa ratkaisua. Autamme muovisten jätevirtojen hillitsemisessä kaikkialla maailmassa. 

We are here for you

Contact us - find out how we can help your business in a changing market.

All emails are in the format:

firstname.lastname@kemso.fi

Technical director Henry Nummi

Mob +40 053 6820